DENİZLİ / TAVAS - KOZLAR ORTAOKULU

KOZLAR ORTAOKULU

Adres
KOZLAR MAH. ALİİMAMLAR KÜME EVLERİ TAVAS KOZLAR ILKVE ORTAOKUL BLOK NO: 5 TAVAS / DENİZLİ
Vizyon
Her alanda başarıların geliştiği bir merkez olmak için çalışan,bilimselliği temel alıp,yeni düşüncelerle besleyen,idealistlik,üretkenlik,seçkinlik ve verimlilikle bütünleşen bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Öğrencilerin, sevgi ve iletişimin desteklediği gerçek öğrenme ortamlarında düşünsel becerilerini kazanmalarına, yaratıcı güçlerini ortaya koymalarına ve kullanmalarına yardımcı olmak, ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, kendilerine güvenen, sistemli düşünebilen, girişimci, teknolojiyi etkili biçimde kullanabilen, planlı çalışma alışkanlığına sahip estetik duyguları olan bireyler olmalarını ve sosyal, kültürel, eğitsel, bilimsel, sportif ve sanatsal etkinliklerle millî kültürü benimsemelerini sağlamak, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmek.
Beyağaç İlçesi minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Köy Beyağaç ilçesine sınırdır. Tavas ilçesine 40 Km uzaklıkta olup Tavas-Beyağaç anayolu üzerinde konumlanmıştır. Köyün nüfusu 750 civarındadır. Rakımı 1050 dir. Köy tarım ve hayvancılıkla uğraşmaktadır.
İlçe Merkezine 40 km il Merkezine 85 km uzaklıktadır.