DENİZLİ / TAVAS - KOZLAR ORTAOKULU

Mrt

Sayın velimiz, günümüzde anne – babaların (ebeveyn) çocuklarla ilgili tutumlarına ayna tutan bir yazı paylaşıyorum. Tutumlarımızı gözden geçirelim ve kukla ebeveyn nitelemesi dışına çıkarak çocuklarımızı hayata hazırlarken akılcı, realist, pozitif tavırlar takınalım ki çocuklarımızın geleceğine olumlu katkı verelim. Bu ümit ve beklentiyle aşağıdaki fikir ve gözlemlerimizi sizle paylaşıyoruz. Yararlı olacağını umuyor; sağlık, afiyet diliyorum. 01/03/2024

Şakir KUNDAK

Kozlar Ortaokulu Müdür V.

Şbt

12-20 yaş aralığıındaki ergen bireylerle ebeveynleri arasındaki ilişkilerde bilimsel veriler kılavuzumuz olsun. Sağlıklı bireyler yetiştirmeye katkı sağlayalım.

Şbt

Okul sporları dart turnuvası Yıldız Erkekler Denizli İl birinciliği turnuvası 07-09 Şubat 2024 tarihleri arasında Denizli KYK Spor Salonunda yapıldı. 16 takimın katıldığı turnuvada ilk dörtte yer alan okulumuz takımı ilimizi temsilen Uşak veya Niğde illerinden birine bölge yarışmalarına katılacaktır. Okul takımımız; Ramazan ÖZÜTEMİZ, Yasin GENİŞOL, Ertuğrul TURAN  ve Ali OYRAN adlı öğrencilerimizden oluşmaktadır.

Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Serkan DABANCALI'yı başarılarından dolayı tebrik ediyor, bölge yarışmasında başarılar diliyoruz.

Okulumuz öğrencileri dilimizin zenginliklerini görselleştiriyor.

Okulumuzun Dış Cephe Yenileme ve Tadilat Çalışmaları Başladı...

Milli Eğitim Bakanlığı Covid19 Bilgilendirme Sayfası

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programı düzenlendi

30 MART'TA KIRMIZI ÇİZGİMİZİ ÇEKİYORUZ